FMGVan der Graag Ralf Brinkmann VILMA

O.P.O. spol. s r.o.

Pri majeri 25
831 06 Bratislava 35

tel.: +421 2 43638102-3
fax: +421 2 43427294

email: opo (at) opo.sk

Vytlačiť

Van der Graaf

Van der Graaf je medzinárodne uznávaný výrobca s vysokou presnosťou, s vrcholným výkonom a výkonným vybavením prenosu sily pre dopravný priemysel s modernými výrobnými zariadeniami v Európe, Kanade a v USA.

Van der Graaf bubnové motory poskytujú všetky komponenty interne, znižujú potrebu na externé komponenty ako motory, prevodovky, ozubené hlavy, reťaze, kryty reťazí a daľšie. To znižuje náklady na prevádzku a údržbu, zvyšuje bezpečnostné podmienky, a vzhľadom k tomu, že sú celkom naše bubny uzatvorené, naše motory môžu pracovať v extrémnych podmienkach okolitých podmienkach prostredia. Naše politické série bubnových motorov sú schopné vydržať chemický a extrémny tlak ,,Wash down'', pre zaistenie zachovania najvyššej úrovne hygieny.

Robustné konštrukcie motorov van der Graaf-bubnové-motory sú úsporné na miesto, tiché, efektívne a spoľahlivé s prakticky žiadnou údržbou. Ponúka všestranný, menej zložitý a efektívnejší spôsob pohonu pre Váš pásový dopravník.

Štandardný bubnové motory sú k dispozícii so širokou škálou veľkostných priemerov, rýchlosťou pásov, konskými silami, nominálnej šírky a štandardné hodnotenia riešiť väčšinu aplikácií.

ciastocny_rezrez_motorabubnovy_motor_s_kefami

Katalógy

  • podrobný katalóg bubnových motorovicon_en

Výhody

  • ZVÝŠENIE BEZPEČNOSTI PREVÁDZKOVATEĽA  -  Sú eliminované všetky externe pohybujúce sa časti ako sú napríklad prevodovky, reťaze, motor, kryt reťazi a poduška bloku ložiska, ktoré predstavujú ohrozenie bezpečnosti.
  • ZVÝŠENIE VYUŽITIA PRIESTORU  -  Nízky profil bubnových motorov je výsledkom prehľadnejšieho vzhľadu a umožňuje umiestniť ďalší pásový dopravník do menšieho miesta na podlahe alebo hornom mieste. Umožňuje vyššiu hustotu a viacej aplikácií.
  • NIŽŠIE NÁKLADY NA ENERGIU  -  Van der Graaf bubnové motory pracujú na 96 % s mechanicky efektívnejším výsledkom nižších prevádzkových nákladov v porovnaní s konvenčnými jednotkami. Pridané efektívne vnútorné komponenty pohybového mechanizmu môžu spôsobiť úsporu energie až o 30 % oproti vystavenej konvenčnej jednotke dopravníka.
  • ZNÍŽENIE HLADINY HLUKU  -  Naše pohony sú vyrábané zo zliatinovej ocele s vysokou kvalitou, počnúc ozubením a honovaním AGMA/DIN-6-štandardami, znižovanie hluku na minimálny decibel, ktorý prekračuje požiadavky OSHA pre hluk
  • ÚDRŽBA A ZNÍŽENIE PRESTOJOV  -  Bubnový motor nie je so žiadnymi externými pohyblivými časťami úplne spečatený, eliminuje potrebu neustáleho prispôsobovania a ročnej údržby. Naše motory sú prakticky bez údržbové, vyžadujú len zmenu oleja po 50.000 hodinách prevádzky, ktorá môže byť prevádzaná bez odobrania motorov z dopravníka
  • RÝCHLA A ĽAHKÁ INŠTALÁCIA  -  kratší čas na inštaláciu ako externé dopravníkové pohony.

Referencie

 

referencia1referencia2
referencia3bubnovy_motor_2
bubnovy_motor_1budnoovy_motor_3

Stahl CraneSystemshaaconCMIWS

Iran family

vpn

persianace

vpn

html and css

blog

php and html